Transport

Va rugam pentru o mai buna optimizare, reducere a costurilor si alegerea preferentiala a serviciului de curierat, sa ne contactati la numerele de telefon afisate la pagina de contact sau pe pagina de start.

Comenzile primite se vor livra prin intermediul unei firme de curierat astfel

  - in reteaua  Fan Courier in localitatile principale din reteaua de distributie, in cazul aparitiei de km suplimentari acestia vor fi achitati de catre cumparator (25Ron ,indiferent de km suplimentari).

  - prin intermediul altor firme de curierat, daca sunt preferate de catre cumparator.

Estimarea costurilor de transport se poate face in mod aproximativ pe baza greutatii produselor pe care doriti sa le comandati.( primul kg 12 Ron ,urmatoarele 1 Ron, fara TVA ) ,la care se mai adauga si taxa de ramburs (5 Ron).

Dupa lansarea comenzii veti fi contactat in ziua respectiva sau maxim in a doua zi, de catre noi pentru a stabili toate detaliile legate de produse, preturi ,date personale si costuri de epeditie.

Coletul va fi expediat de catre firma noastra in termenul de 1 – 2  zile lucratoare de la lansarea comenzii, dar numai dupa stabilirea detalilor.

La livrarile facute prin firma(e) de curierat rapid coletul va ajunge la dumneavoastra in termen de 1-2 zile de la expedierea lui in functie de curier, in reteaua Fan Courier in general durata este de 1 zi lucratoare.

Suma care va trebui platita de catre dumneavoastra va fi achitata direct la firma de curierat si va include:
- valoarea produselor comandate (valoarea facturata)
- contravaloarea transportului.

(1:27;2:17;3:20;4:23;5:25;10:35;15:45;20:50)